Härliga Helgen

Oj vilken kanonhelg det blev! Fredagskvällen spenderades ute på Katherines balkong med infravärme och vin. Maria, Maria, Mickis, Katherine, Elin och jag slog på stort och lagade tacogratäng och snackade skit hela kvällen lång, hoppas det blir mer sånt framöver!



Sen blev det lördag morgon och jag begav mej mot Kristinehamn för att tillbringa hela dagen i en arena med 4 handbollsplaner på konstgräs. Det var ett jäkla liv där inne och luften var inte den bästa, men vad gör det när tjejerna spelade som gudinnor? Ja, mestadels av tiden iaf ;p Den yngre tjejen som vi fick låna in som målvakt var jätteduktig och vi lyckades tillochmed dänga ett par lag som vi inte vunnit över på länge.. gööööött! Speciellt som den ena tränarn har en förmåga att va en aningens dryg ibland, så det kändes inte alls tråkigt faktiskt ;D Lördagskvällen blev lugn, Viktor och Maria kikade förbi ett par timmar och vi käkade mat och såg på Robinson. Lagomt ansträngande efter 11 timmar i handbollshallen..



Sen blev det söndag och den har bland annat innehållit korvgrillning i solen. M y s i g t !! Efter att ha jagat runt efter korvbröd och engångsgrill (tydligen fler än vi som har kommit på idén att grilla på senaste tiden) så fick vi äntligen tag på allt vi behövde och begav oss mot museét. Det var lite kallt och korvarna blev lite svarta, men sånt är ju bara töntiga detaljer.. mumsigt var det och vi blev mätta och belåtna :)




Kommentarer
Postat av: mange

typiskt mig å titta bort när vi ska ta ett myskort :S

2009-04-19 @ 20:24:45
Postat av: mamma

Va mysigt ni verkar haft det. Pok

2009-04-19 @ 21:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0