Sommarklänning Eller Sommarkjol..

Jag hade nästan glömt hur trevligt det är att gå runt på stan och kika lite :) Och om jag verkligen hade köpt allt som jag la undan och ville ha så hade jag nu haft en nästan helt ny sommargarderob... men icke. Jag fick ju iförsej CSN och lön alldeles nyss men riktigt så rik är jag tyvärr inte så jag kan köpa allt... Däremot ska jag sova på saken så jag kan gå tillbaka och shoppa det jag bestämmer mej för på riktigt imorgon.. Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska slå till på en ny söt klänning eller en ny söt kjol.. eller både och... ;p

Jag fick ju i alla fall med mej ett par grejjer hem; dels ett nytt läpglans som ska göra läpparna lite större sådär, och dels nåt slags super-duper-fixa-bort-det-glansiga-papper.. Ska bli väldigt spännande att prova om det verkligen funkar. Känner mej lite smått skeptisk men funkar det så blir ingen annan gladare än jag!

Kommentarer
Postat av: mamma

Så mysigt att gå på stan. Ledig imorrn? Jag jobbar hemifrån men tänkte mig också ner på stan en sväng, jag har lite ärenden. ;-) Kanske ses? Puss!

2009-04-29 @ 20:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0