Bissi Tajms

Idag höll jag på att somna minst åtta gånger under dagens föreläsning.. vet inte vad det är med mej, föreläsningen var faktiskt intressant men kanske har jag inte tagit igen all förlorad sömn sen resan. Och massa saker att göra har jag framöver också; skola, handboll och nollning i princip varje dag. Det kommer bli slitigt men jag vet ju att det kommer va ett par väldigt roliga veckor så man får väl stå ut :) Klarade jag att bo i en väska och förfesta för mej själv på bussen förra året så lär jag väl klara det i år igen :p

Och dum som jag är så tackade jag alldeles nyss "ja" till att jobba på torsdag också. Trots att jag verkligen behövde den dagen till hemstudier och tvättning.. suck. Men det var som att det inte riktigt var jag som tackade ja, utan nån liten röst där i bakhuvudet.. man vill/behöver ju ha pengar och så vill man såklart ställa upp och visa att man är villig att jobba när de väl ringer.. Aja, det blir nog bra!

Sådär ja, då va det dags att göra sej i ordning och ladda lite inför årets första inomhusträningar då :) Kommer ha träning mån-tors i år som det verkar. Gött att ha fredagarna lediga, även om jag hade önskat att det hade gått att få lite fler träningar på samma dagar.. men men, man kan väl inte få allt här i livet och handbollen är ju faktiskt nåt som jag frivilligt ställer upp på för att jag tycker att det är kul! Direkt efter handbollen blir det nollning ikväll, jag och de andra matte-nördarna i mitt lag tar väl en sväng förbi Nöjes ikväll skulle jag tro :)



Kommentarer
Postat av: Sebastian J

Får du inte betalt för att träna folk måndag-torsdag? Inte ens reseersättning?

2009-08-26 @ 09:24:00
URL: http://www.brunettsebbe.se
Postat av: jossan

Nej jag får inget betalt, det är ju en ideell förening och därför ställer alla engagerade upp gratis. Men faktiskt, jag får busskortet varje månad så det kostar mej inget att ta mej dit.. Och det innebär ju i sin tur att jag spar in ca 500 kr i månaden eftersom jag slipper köpa ett eget till skolan och så :)

2009-08-26 @ 11:08:59
URL: http://piggen.blogg.se/
Postat av: Sebastian J

du får ju också en massa priser att skryta med och sälja dyrt;)

2009-08-27 @ 19:16:18
URL: http://www.brunettsebbe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0