Dags För Match Igen

Om ett par timmar är det dags att spela match igen, jag är rädd för att det inte kommer bli jämnt som förra helgen, men men.. vi möter Kristinehamn, och att de är duktiga, starka och snabba kan jag ta, men att de spelar så fult och är så otrevliga tycker jag är otroligt omoget och tråkigt; i damlag/juniorlag känns det som att man kanske borde ha släppt det där... Och vi är tydligen dåligt med folk också, usch va tråkigt.. aja, matchen måste ju spelas!

Dagen blev riktigt bra igår ändå. Mickis kom och hämtade mej och sen begeav vi oss till CAM Arena för att kolla på innebandy, precis som Katherine och Elin gör ibland på söndagarna :) Nu var det inte riktigt division 2 och inte riktigt lika mycket folk som det brukar vara då, men vi fick se en väldigt spännande match där tyvärr mammas lag förlorade med ett mål. Synn, för mammas lag var jättemycket bättre och hade världens spel ( tror jag iaf, jag kan ju inget om innebandy). Kul att se var det iaf! :)


Efter matchen va vi ute på Bergvik en sväng, sen begav vi oss hemåt. Jag kände mej lite uttråkad så jag bestämde mej för att göra nåt som jag inte gjort hemma sen i åttan typ. Jag färgade håret! Eller nu ljög jag, jag köpte hårfärg och sen färgade Mickis håret på mej :) Spontant gjort va? Det blev ganska bra tror jag, det känns väldigt mörkt men det vänjer jag mej snart vid. Gött med lite mer liv och glans, nu ska jag bara klippa mej så är håret "som nytt". Var hur längesen som helst jag klippte mej så det  vore verkligen på tiden..

   

Kommentarer
Postat av: Maria

Fint :)

Lycka till idag!

2009-02-01 @ 10:48:28
URL: http://metrobloggen.se/mariaberglund
Postat av: Emma

Tjoho.

Det är att så mycket bättre nu. :D Det blir det alltid. :D Jag tänkte ta biken nu jag. Men vi ses säkert påväg eller entra vid bussen. :)

Kram,

2009-02-01 @ 12:02:25
URL: http://eembla.blogg.se/
Postat av: Emma

Förresten, håret blev gör bra! Lite avundsjuk. :P Vill också ha en sån fin mörk färg. :D Hehe

2009-02-01 @ 12:03:33
URL: http://eembla.blogg.se/
Postat av: Teresia

Ooh, tjusigt Jossipoo! Tyckte håret var mörkare på dig nu på matchen!;p ja tyckte iaf att du va bra i matchen o att du gjorde lätt matchens snyggaste mål!;p

2009-02-01 @ 16:11:02
URL: http://taaz.blogg.se/
Postat av: Emma

Jätte bra spelat, Jossan! :)

Här kommer numret till Anders (Overall) 0706143990.

Jag betalar lincensavg mm och sånt på tisdag. Ska ju bort och så. (Orkar inte nu heller. :P) Haha. Men tror du att det är okej?! :S

Kramis och god natt.

2009-02-01 @ 20:24:34
URL: http://eembla.blogg.se/
Postat av: Katherine

Wow... nu är vi nästan tvillingar. Snyggt Jossan!

2009-02-01 @ 22:52:05
URL: http://knattiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0