Lekdagar!

Idag och imorron har vi lekdagar i skolan. Det innebär att varje studiegrupp ansvarar för att hålla i en lek som vi ska lära de andra grupperna sen, så vi får en stor "lekbank". Ni som känner mej vet att jag alltid hatat att leka lekar och att jag alltid varit alldeles för feg för att va med på sånt, eftersom det är pinsamt att göra bort sej och att va sämst... Så ibland kan man undra vad jag gett mej in på egentligen.. herregud! Men jag har utvecklats och måste säga att jag blivit tuffare på den fronten; ibland kan det ju tillochmed va kul att leka :)

Det dumma med att börja klockan 13.00 är att det blir så fel med lunch. Vi ska ses 12.30 i gruppen och det innebär att jag måste gå hemifrån vid 12.00. När ska man äta? Det känns ju jättetidigt att laga mat vid elva, men jag skulle aldrig klara att gå till skolan och komma hem vid halv sex utan att ha ätit nånting under dagen. Nää, tidig lunch får det bli! Jag är ju iförsej alltid hungrig så jag får nog i mej lite mat skulle jag tro.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej. Jag kommer inte på träningen imorgon, min ljumske krånglar fortfarande. :( Skulle du kunna va gullig och säga att jag testar på måndag igen? Kramis.

2009-02-04 @ 17:36:49
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0