Update Stockholm

Hm, det visade sej vara så längesen vi va där så jag inte ens hade några kort från en enda av våra resor. Katastrof! Var det därför Jesper tittade frågande på mej när jag påstod att vi brukar åka till Stockholm..? Sist vi var där visade sej nu vara augusti 2007.. aja, brukar och brukar. Allt är ju relativt ;p Och det fanns ju faktiskt en gång i tiden då vi brukade va där, på riktigt!

Såhär ser (okej, såg) iaf en typisk Stockholms-kväll ut för oss på den gamla goda tiden:



1. Nån av oss blandar till goa lagomt festliga drinkar. OBS: Dessa göres oftast i lite laidback stil, gärna i morgonrock. Drinkarna blir godare då ;p

2. När party-outfiten är på så är det dags att ta de obligatoriska korten på oss själva i diverse olika vinklar och ljus. OBS: Detta är inte nåt som bara förekommer i Stockholm; att ta kort på oss själva är ett måste vid alla festligheter!

3. När vi dansat som galningar hela natten så ramlar hemåt vid 5-snåret för att fortsätta festen med hög musik och massa folk. Eller nej, det gör vi inte alls. Städade som vi är tar vi gärna nattbussen hem vid 2-snåret för att sen avrunda kvällen med en efterfest innehållande ett glas vin och lite glass. OBS: Såhär kan också en typisk förfest se ut.. vin, glass och tjej-snack med lite musik i bakgrunden.. Som sagt, städade var ordet ;p

Ja, vi kanske inte är de vildaste värmlänningarna när vi besöker storstan, men vi lyckas alltid få det otroligt roligt ändå!  Och alltid händer det nånting kul som vi kan spinna vidare på... Det är glassdrinkar på Fridays, det är borttappade affärer, det är shottar från främmande män vid baren som hälls ut "diskret" på golvet (!), det är självmordsbenägna ungdomar på Mondo, det är vilsenhet på Södermalm.. osv. Eller va säger du, Shakira? ;)

Kommentarer
Postat av: shakira-shakira

2009-02-20 @ 15:06:30
URL: http://preizs
Postat av: shakira-shakira

hahahaha, ÅH vi måste åka snart! på tok för längesen!

2009-02-20 @ 15:07:13
URL: http://preiszan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0