118100

Igår när vi va hos Katherine och myste lite så ägnade vi lite tid åt att skicka in frågor till den där 118100-tjänsten som har svar på allt. Detta var ju jättekul, speciellt när Elin inte riiiktigt fick ett svar hon var nöjd med :P När mamma läste om detta tyckte ju även hon att detta verkade jättekul och självklart var vi tvugna att prova detta under lunchen. Först skickade hon om sej själv (att mamma gillade promenader och TV-kvällar va inte så överraskande, men att hon helst av allt tränar boxning visste jag inte) och sen ville hon givetvis även ta reda på vem hennes dotter egentligen är. Detta fick hon till svar:

"Josefin Ohlson är en söt och intelligent tjej. Vi tror att hon gillar att klättra på hus och att dansa naken i skogen."

Tror inte riktigt att det var det svaret hon (eller jag!) hade väntat sej, men skrattade massor gjorde vi iaf. Frågan är bara nu.. vilken fakta grundar de sina svar på? Och hur mycket är taget helt ur luften? ;)

                                                             Jag, påväg att klättra på lite hus

Kommentarer
Postat av: elin

FYFAN, varför fick jag det tråkigaste svaret nånsin för?! kanske också gillar att klättra på hus... :P

2009-01-16 @ 15:26:35
URL: http://preiszan.blogg.se/
Postat av: Katherine

Men det är klart dom kan svara på allt eftersom dom bara hittar på. Haha det stämde ju inte alls på dig ju. O vad är det för chansning? Det är väl inte många som klättrar på hus och dansar naken?

2009-01-16 @ 17:35:47
URL: http://knattiz.blogg.se/
Postat av: Katherine

Hur har ni kommit på att han förmodligen heter det?

2009-01-16 @ 17:38:55
URL: http://knattiz.blogg.se/
Postat av: Teresia

Dansar naken i skogen måste jag nog hålla med om att det passar in på dig! Har allt sett dig, när du tror att ingen annan ser;p

2009-01-17 @ 14:10:33
URL: http://taaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0