Idiot-Glödlampor

Vad är det med mej och glödlampor egentligen?! Vet inte om det är en slump att alla lampor slocknar samtidigt, eller om de har typ ett års brinntid och det liksom är dags nu.. För nån månad sen slocknade ju mitt lysrör inne på toan och eftersom jag är varken snabb med att ta tag i saker eller speciellt händig så avvaktade jag lite med att fixa det ljuset.. Nån dag efter det så var det garderobens tur att bli kolsvart, men detta fixades direkt. När jag väl fick tummen ur att köpa nya lysrör så slocknade hallampan. Detta fixades också rätt snabbt och jag kände mej ganska nöjd. Men nu idag var det tydligen dags för taklampan i rummet att slockna, va faaaaaaan!

Blir så trött, för det är ju inte bara det att jag inte är speciellt hajj på att byta lampor. Problemet med den lampan som gick idag är ju att det är så högt till mitt tak så jag kommer inte nå.. Jag vet att pappa hade svårt att nå, fast han stod och balanserade på två stolar på varandra.. alltså kommer jag inte nå eftersom jag är kortare. Hur ska jag lösa det här nu då? :S Åååh,  blir så trött! Som sagt, är det en slump eller är det jag som har dåliga glödlampor?

Kommentarer
Postat av: Mamma

Typiskt att alla slocknar på samma gång. Kanske Per kan komma o hjälpa dig m taklampan? ;-)

Är klar i Göteborg nu o väntar på min skjuts hem, en kollega som är här på möte. Pok

2009-01-28 @ 13:58:13
Postat av: Teresia

Hm, ja du kanske får helt enkelt låta bli att ha lamporna tända så mycket?;p Eller så får du skaffa dig energiglödlampor, räcker väldigt lång tid, behöver du nästan aldrig byta=p

Haha o ja, jag röstar på din mammas förslag på vem som ska byta glödlampan!=p

2009-01-28 @ 14:56:10
URL: http://taaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0