Inbjudan

Japp, nu är lördagen spikad så här kommer den officiella inbjudan till lördagens "samkväm". Vi börjar aftonen hos mej klockan 18.00 med hemmagjord pizza och då passar vi också på att hejja fram Sverige till deras första handbolls-seger för i år. Cuba ska krossas!

Sen fortsätter vi ner till biografen där "Bröllopsduellen" visas. Vi går alltså på den sena bion men jag vill ändå inte skriva ut exakt tid för nergång mot centrum. Men säkerligen gås det i god tid så att tid finns till att införskaffa diverse nödvändigheter.

Man kan välja att närvara under hela kvällen eller endast vid ett moment om det passar dej bättre personligen. OSA senast imorrn eftermiddag eftersom jag då tänker beställa biljetterna. Väl mött!

/Jossan

P.S. det ska bli kul att se hur jag löser "pizza-poblemet". Alltså jag vill ju gärna göra stora fina runda pizzor, speciellt nu när jag köpt ett sånt fint "pizza-set". Frågan är hur de ska få plats i min lilla ugn bara.. jaja, det löser sej nog på nåt sätt! ;D

Kommentarer
Postat av: Teresia

Jag kommer att närvara på den första delen av kvällen iaf, dvs sitta och skrika åt kubanjävlarna (får man säga så?)och käka pizza;p

Haha om du är snell så kanske du får låna Ms Preisz ugn?;p

2009-01-16 @ 00:09:02
URL: http://taaz.blogg.se/
Postat av: Emma

Ey, vilken kanal är handbollen på? Vet vilka dom spelar mot och vilken tid. Men kanal?! :-S Hehe. Jobbar men det är ju många matcher. :-D Trevlig helg!

2009-01-16 @ 13:10:08
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0