Solen I Ögonen - En Film Om Lars Winnerbäck

Åh, äntligen blev det av :D Mitt och Elins tittande på dvd-filmen om Lasse alltså. Den var, precis som väntat, hur bra som helst. Lasse är hur bra som helst. Jag och Elin bara tittade på varann, vi hade gåshud både här och där i princip genom hela filmen. Tack Elin, för en jättebra julklapp! <3

                                                               

Nu ska jag ställa klockan för första gången på jag vet inte hur länge (okej, förutom i söndags då när vi skulle hem från Norrköping) för imorrn börjar jag skolan igen. Egentligen har vi inte lektion förrän på fredag, men vi ska ju ses i gruppen imorrn och fixa lite inför redovisningen som sagt. Blir nog bra :) Imorrn blir en bra dag, för imorrn kommer min Mange hem. Äntligen.

Fressten, så här fin blev lasagnen som jag bjöd mamma på. Gjorde den helt själv, fast med tusen frågor och hjälp hela tiden.. Aja, det räknas inte. Den var jättegod iaf!



Kommentarer
Postat av: E

Haha det gick så bra, vi körde lite aerobics, men sen helkontrade vi, så lite nytta blev det i slutet ;)

2009-01-06 @ 22:21:37
URL: http://eeehlin.blogg.se/
Postat av: Katherine

Vi hade jättebra men Linis blev trött men vägrade sova. Men så är d väl när man är med världens bästa faster. Man kan ju missa bra saker som ja säger och gör. Frukten ska ja ju ha till mellanmål. Jag har en tendens att inte roka laga mat när ja är hemma själv om dagarna, så då passar frukt bra så jag äter nånting förutom godis eller annat skit. Och jag är nog en av få som tycker att frukt är minst lika gott (om inte godare) än godis=) Lycka till i skolan imorrn och hälsa mange=)

2009-01-06 @ 22:44:21
URL: http://knattiz.blogg.se/
Postat av: Mamma

Tack för lunchen, lasagnen var verkligen smarrig!Min lilla kockflicka kan allt laga mat hon.

pok

2009-01-07 @ 11:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0