Sverige Förlora :(

Åh, första halvlek såg bra ut, riktigt bra. Hade det inte varit för den kroatiska målvakten så hade vi gått till vilan med ett par bollars ledning.. i andra halvlek var Kroatien bättre ska erkännas, eller de satte iaf sina bollar i de lägen vi missade. Men ändå var det väldigt jämnt och spännande, och på slutet ryckte Sverige upp sej iaf så matchen slutade okej.. men ändå.. när man är så nära.. :( Åååh!

Fan. Min toa är sönder också, IGEN. Det blir man inte på nåt bättre humör av direkt. Det är den där spolningsknappen som lossnat igen.. hade ju Fastighetsservice här i höstas för att fixa det där. Ska jag behöva ringa dit var fjärde månad för att kunna spola i toan eller? :S Eller en spolning går bra, men sen är det kört för ett tag framöver.. åååh, drygt!!

Kommentarer
Postat av: E

Haha nej jag vet.. Jag menar det måste man väl inse att något som är beställt, med hennes namn tryckt o allt.. Det slänger man ju inte bara bort.. Dessutom skulle hon inte betala så mycket, tror de bara va overallen..Inte ens 400:- ...Menmen, den diskussionen slipper ju vi.. :) kram

2009-01-22 @ 23:10:03
URL: http://eeehlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0