Välkommen 2009!

Gårdagens nyårsfirande levde verkligen upp till våra förväntningar, och då hade vi ändå lagt ribban väldigt  högt iochmed vår fest som vi anordnade för två år sen.. Som sagt, kvällen blev lyckad; mycket god mat (och dryck såklart), massa trevligt folk, roliga lekar och helt enkelt en väldigt glad stämning bidrog till att alla trivdes och fick en bra start på det nya året :)

Här är vårt firande i bilder:


Vi började kvällen nere hos Elin för att fixa det sista av outfiten och för att ta oss en cider eller två.

   
Efter en lång, kall och brant (!) promenad till festen (jävla taxibolag som "glömde" bort oss) så kom vi fram till Barbros brygga där det stiliga "värdparet" Jens och Kricke hälsade oss välkomna. Det bjöds på supergod mat och kvällen innehöll även tävlingar och lekar, som t.ex. "hemliga uppdrag", Hela havet stormar och tipspromenad. Jag fick också äran att hålla ett litet tal om Kricke. Vann gjorde självklart mitt lag, Vi i femman. Oj, va grymma vi var! ;D


Kvällen innehöll också en hel del dans, en hel del dricka, korttagande och lite partytricks. Här försöker jag och Elin visa upp vårat nya partytrick "att-kasta-flaskor-till-varandra-och-se-coola-ut-utan-att-tappa-dem". Det funkade skitbra faktiskt, vi funderar på att ta upp en karriär inom bartender-branchen, med tanke på hur säkra vi kände oss bakom bardisken. Dock vågade vi bara utföra tricket med den billiga blanddrickan, spriten hanterade vi vääääldigt försiktigt ;)


Vid tolvslaget var det dags att öppna Astin och skåla med alla fina, underbara vänner som man har. Nästan alla var på plats och jag är så glad att få börja det nya året tillsammans med er! Bara en smaskig nyårkyss fattades, annars var kvällen perfekt! Tack alla som var med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0