Bad, Hagel Och Lite Skumpa

Direkt efter att jag slutade jobba igår så stack jag och Mange till sommarstugan för att spendera kvällen och natten där. Det var supervarmt och vi slängde oss i vattnet så fort vi var framme. Göttans! När vi kom upp så dröjde det inte länge förrän regnet började.. det spöregnade och kom stooora hagelbitar så vi såg knappt till bryggan ens när det var som värst. Aja, det var ganska mysigt ändå och efter ett par timmar blev det lite bättre igen. Tur det, eftersom vi var grillsugna :) Massa god mat fixade vi, grillat sitter liksom aldrig fel.. Sen mös jag lite framför TV:n medan Mange fiskade och tillsist avslutade vi kvällen på bryggan med jordgubbar och lite Asti. Precis som en riktigt underbar sommarkväll ska va :)

Nu ska jag fortsätta städa lite här hemma, om en timme kommer min lilla släkt hit och firar mej. Tänkte försöka bjuda på både mat och tårta, får väl se om jag lyckas eller ej.. ;p

Kommentarer
Postat av: mamma

Tack gumman, det var ett jättebra kalas med smaskig mat o underbar jordgubbstårta. Hoppas din riktiga födelsedag blir bra trots att du måste tillbringa den på Stora Enso. Puss!

2009-07-05 @ 20:14:14
Postat av: Mange

Tack för en underbart vecka!!!! PUSS min älskling!

2009-07-05 @ 21:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0