Pathways

I onsdags slog jag och tjejerna på stort och kalasade till det litte granna. Elins ex Davvan och hans band Pathways spelade på Ankan och det ville vi ju såklart se. De var skitduktiga! David såg så proffsig ut och det svängde riktigt ordentligt om grabbarna på scenen :)



Vi började kvällen hos mej där vi (okej, jag såklart) brände popcorn, fixade frisyrer, åt kinamat och sjöng loss lite till spotify. När klockan blev halv nio var det dags att bege sej ner till Elin där kvällen fortsatte med en dusch, drinkar blandade i mixern och massa korttagning på oss själva ur diverse olika vinklar.








 



 En riktigt trevlig kväll hade vi, och vid halv elva var det dags att dra sej mot Ankan för att titta på Davvan & co. Efter uppträdandet, en drink och en Trisslott utan vinst fortsatte vi kvällen på Koriander där det serverades Strawberry Daquiri, dansades och t r ä n g d e s. Fortfarande alldeles för fullt för min smak egentligen, men som tur är så är det inte så varmt eftersom det är utomhus så det räddar liksom upp situationen lite grand.. Hemvägen kändes lång på grund av skoskav och ömma fötter men tanken på att Elins  smarriga lasagne låg och väntade på oss i hennes kyl fick mej att orka ända hem utan att gnälla nästan nånting ;P



Kommentarer
Postat av: Maria

Herregud, har jag så gula tänder irl? Antagligen :/

Åker hem ikväll tror jag.

Hoppas du har en bra dag på jobbet.

Kram

2009-07-31 @ 13:53:17
URL: http://metrobloggen.se/mariaberglund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0