Ska De Va, Så Ska Det Va Ordentligt

När jag duschade för första gången hemma hos Mange förundrades jag över att han hade en kapsylöppnare som satt fast i duschdraperiet. Idag när jag skulle kliva in i duschen så tänkte jag "jaa, varför inte" och tog med mej en cider in i värmen jag också. Asbra ju, jag släckte törsten och blev ren på samma gång. Två flugor i en smäll, så att säga. Nu dyker vännerna upp alldeles strax och jag ska fortsätta dansa och fixa mej lite. Trevlig lill-lördag på er ♥


Kommentarer
Postat av: Sebastian J

Ja du minsann, jag förundras över kapsylöppnaren ändå. Man kan ju alltid öppna flaskan innan man går in i duschen. Och man hinner ju aldrig dricka 2 under en dusch, eller?

2009-07-30 @ 11:24:24
URL: http://www.brunettsebbe.se
Postat av: Mange

Är det en bra dusch så bör man hinna med två till tre öl i duschen och nu när de satt in snålsprutande duschar så hinner man lätt tre. Sen bor man i studentrum och inte har kylskåp på rummet så kan handfatet användas som ölkyl och då bör man ha en kapsylöppnare i anslutning till ölen :D Svårare än så är det inte! Sen vet man juh aldrig när det blir en spontanfest i duschen och då kan den behövas!

2009-07-30 @ 21:07:32
URL: http://fuja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0