SCHLAGER-SKANDAL!

Jaaa mina vänner, att Sarah Dawn Finer lyckas gå vidare när hon ställs emot Lili och Susie kallar jag skandal om något!!! Jag är inte så insatt i Melodifestivalen nu förtiden och jag vet att det inte är den gamla vanliga schlagern som går långt i schlager-tävlingar nowdays, men ändå..! Tänk om jag vill att de ska va så då? Sarah Dawn Finer kan stå där på sin jävla svamp-ramp och sjunga hur fint hon vill, det svänger inte eller fastnar inte för fem öre. Till skillnad mot Lili och Susies framträdande, där det nästan va så att jag slängde mej på telefonen till Maria för att jag blev danssugen. Det kallar jag schlager!

Fressten så tycker jag att Caroline af Ugglas sjunger så jäkla.. äkta typ. Hon är fortfarande lite obehaglig att se på, men om man blundar så är det riktigt riktigt gripande. Fast det är fortfarande inget som skulle gått vidare i en schlager-tävling eftersom det just precis ÄR EN SCHLAGER-TÄVLING!!!! Ååååh, jag blir så trött. Så här är det typ varje år men jag var så dum så jag tänkte att "nu minsann, nu MÅSTE de ju bli bra..." men nää. Icke! Ååh, jag blir så upprörd så jag måste nog ta nåt lugnande här.. kanske ska öppna den där vinflaskan som står i kylskåpet ändå...?


Åhh. Jag är arg!

Kommentarer
Postat av: Maria

Varför anstränga sig att läsa aftonbladets schlager-omdöme när man har det bästa här ;)

2009-03-08 @ 10:21:34
URL: http://metrobloggen.se/mariaberglund
Postat av: Teresia

Haha ja ja vet inte, de känns som om vi kommer få kvala in vart enda år i fortsättningen när vi skickar iväg sådana underliga bidrag.. vet inte om jag hejjar på något av bidragen som är i finalen.. herregyyyd!=p

Du det var en myycket bra ny bekantskap jag gjorde med Ben & Jerrys Bohemian Raspberry, uuh så goo!=D

2009-03-08 @ 22:13:03
URL: http://taaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0