Grillat Är Godast

Grillat är godast säger vissa och jag är beredd att hålla med. Grillat är ungefär hur gôtt som helst och det kan va därför som vi utförde någon form av grill-orige här i helgen..

Vi inledde ju orgien i fredagskväll när pappa bjöd på grillat på sitt kalas. Det var kryddade korvar, fläskfilé och kycklingklubbor högt och lågt och till detta serverades potatisgratäng. Gott!

Sen fortsatte vi grillandet igår hemma hos Kejtrin och Daniel. Denna gång var det ytterfilé, baconinlindad halloum-iost och potatissallad som gällde. Behöver jag säga att det var också var gott..?

Eftersom det blev massa kött kvar så käkade vi grill-rester ute i solen idag. Var jättevarmt och fint ute så vi la oss på min nya filt (som kan va den sämsta filten någonsin eftersom den luddar så mkt) och njöt ett par timmar. När Hästen-Maria ringde och frågade om vi kanske skulle slå på stort och grilla lite framåt kvällen var inte jag den som var den. Bara att gå till Konsum och köpa ännu mer grillkött :) Det är viktigt med variation tänkte jag, och köpte flintastek och potatis inför denna gång. Och det var minst lika gott idag! Att man inte tröttnar liksom.. men som sagt, lite har vi ju faktiskt varierat oss och det gäller ju att passa på när vädret tillåter ;D

Kanske inte det roligaste kortet, men gott var det iaf :)





P.S. Jag behöver väl inte ens säga vad som finns i matlådan till imorrn... mm, gott! ;P


Kommentarer
Postat av: Anonym

preiszan är så söt :-)

2009-05-17 @ 23:24:03
Postat av: preiszan

hahaha, kanske osötaste bilden meeeeeen

2009-05-19 @ 12:01:06
URL: http://preiszan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0