Klänningar!

När jag är ute efter nånting, eller bara på allmän shopping-tur så blir jag alltid lite insnöad på ett visst område under en period.. Det är som att jag bara kan tänka på en sak i taget; är jag t.ex. ute efter att köpa en kjol så tittar jag bara på kjolar de närmaste två veckorna liksom. Såhär blir det även om jag redan har hittat en kjol och köpt den; jag kan inte släppa det utan fortsätter bara ha ögonen för kjolar (gärna nästan exakt likadana som den jag redan köpt) och ser potensiella inköp överallt..

Just nu är jag tydligen alldeles insnöad på klänningar..! Jag som inte känner mej som en "klännings-tjej" eftersom jag inbillar mej att jag inte kan ha klänningar har nu bestämt mej för att jag visst vill ha klänningar i sommar. Varför inte liksom, de få gånger jag använder klänning så brukar jag ju faktiskt trivas i det (och ändå envisas man med att intala sej att man inte kan ha det; hej konstig hjärna).

Detta har iaf gjort så att jag fick med mej två nya klänningar hem sist jag gick på stan, och idag hittade jag två till... aaaah, beslutsångest big time! Jag, som nästan aldrig använder klänning kan ju inte helt plötsligt sitta här med 4 stycken nya.. :S Men men, en av de jag köpt ska jag faktiskt lämna tillbaka, och finns då båda klänningarna kvar i slutet av nästa vecka.. jaa, då är det nog meningen att jag ska ha dem, tror ni inte det? ;P





Det ÄR ju faktiskt ganska tjusigt med söta klänningar på sommaren.. :)



Kommentarer
Postat av: mamma

Du passar jättebra i klänning, sötnos!

2009-05-10 @ 18:00:15
Postat av: Anonym

Du är supersöt i klänning :)

2009-05-10 @ 18:27:23
Postat av: Maria

Klänningar är fiiint :)

2009-05-11 @ 08:42:18
URL: http://metrobloggen.se/mariaberglund
Postat av: Teresia

klart du ska köpa klänningar!=D

2009-05-11 @ 20:31:20
URL: http://taaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0