Vilse Med Bussen

Idag pratade jag, Elin och Maria om hur otroligt opålitlig buss nummer 7 här i stan kan va. Man vågar knappt ta den om man har en tid att passa eftersom man aldrig riktigt vet om den kommer eller ej.. idag åkte Elin med den in till stan och som vanligt så kom den sent.

När vi varit på systemet och jag skulle åka hem fick vi ytterligare ett bevis på att nummer 7 inte är helt hundra.. När vi körde ut från torget så svängde chaffisen vänster och började åka mot Sundsta istället för den vanliga vägen. Det blev ett himla tjatter på tanterna som satt där fram (vilket iförsej va bra eftersom jag inte sa nåt först) och tillslut insåg chaffisen på att han valt fel väg. "Jävlar också!" hörde man där fram.

Efter lite tvekan och krångel så kom han ändå på hur han skulle kunna åka istället och det verkade ju gå bra ända tills han började svänga in på en enkelriktad gata. Återigen tjattrades det lite tills vi hörde "Jävlar, här kan jag ju inte åka!"

Haha, efter ytterligare lite krångel kom vi hem i alla fall och nu har jag hunnit käka lite lunch och legat ute i solen ett tag. Men efter en timme typ så började det droppa lite på mej så det var lika bra att gå in. Nu ska det duschas och fixas lite och sen är det dags att dra upp till Campus :)

Kommentarer
Postat av: Katherine

Jossan... tog du bussen ner till stan när det var så fint väder?

2009-05-23 @ 15:22:22
URL: http://knattiz.blogg.se/
Postat av: Jossan

Nix, de gjorde jag inte :) Däremot tog jag bussen hem när jag ville hem till solen snabbt och hade en del att bära på ;)

2009-05-23 @ 16:50:07
Postat av: Maria

I´m back in town :)

Hur va campusfesten?

2009-05-24 @ 15:47:08
URL: http://metrobloggen.se/mariaberglund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0