Helgen Som Var

Så var man tillbaka i det vanliga igen då, med andra ord så har helgen innehållit handboll både lördag och söndag. Mina stora tjejer gjorde en skitbra match igår, tyvärr förlora de med ett par mål, och mina små tjejer vann alla sina tolv matcher som de hade idag. Med andra ord är jag en nöjd tränare denna helg ;D

Helgen har annars varit lugn. Jag och Elin fredagsmyste på det nya stället Pace (hade ingen koll på att det fanns förrän då) med ett par glas vin och många vettiga samtal och igår var det hemmamys framför Robinson som gällde, med Mickis, Matte och Teta på besök. Hann med att äta på Mongolien först också inann soff-myset påbörjades.

Mange var så snäll och erbjöd sej att köra mej till Fagerås tidigt imorse och därför så fortsatte vi låna mammas bil och tog oss en sväng till Rusta och Willys på hemvägen. Jag köpte lite smågrejjer och en ny ljusstake att ha i fönstret (min gamla var det ju glapp i så den utförde någon form av blinkande discoljus som inte kändes helt säkert).

Kvällen har spenderats nästan all by myself. Jag passade på att göra fläskpannkaka så jag har matlådor ett tag framöver och skrev faktiskt en hel del på mitt examensarbete. Med andra ord kunde jag med gott samvete smita ner till grannen en sväng och kika på Paradise Hotel som börjat nu igen. Trevligt trevligt!

Nu blir det sängen så jag vaknar hyfsat pigg och fräsch imorgon. Dags att fortsätta med mina observationer! Sussa sött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0