Bättre Sent Än Aldrig

Dagen blev toppenbra. Jag har hunnit både att städa och vara ute i solen och njuta. Röjde upp en hel del här inne, och sen tog jag en välförtjänt paus ett par timmar ute i solen. Så jäkla gött! När det var det dags att fortsätta städningen igen så tog jag tag i projekt "fönsterputsning". Jag säger bara h e r r e g u d. Det var ingen lek minsann, och jag vette tusan om det blev så mycket bättre men nu är det gjort iaf. Och jag känner mej så otroligt stolt över mej själv! ;D Jag har ju nämligen aldrig gjort detta förut (jaa, ja vet. Jag har bott här i 2.5 år...) eftersom jag trodde att man inte behövde göra det själv när man bor i hyresrätt. "Vadå, kommer det ingen och gör det åt mej? Sånt ingår väl i hyran?" sa jag för ett par år sen när Mange berättade för mej att man fick tvätta sina fönster själv. Sen dess har jag liksom vägrat göra det i ren protest för jag TYCKER faktiskt att nån kunde va så snäll att komma och göra det åt mej... ;p Men men, idag fick jag nåt jäkla ryck och tänkte att jag kunde ju lika gärna prova. Som sagt, hur bra det blev låter jag vara osagt men nu är det gjort iaf :)


Kommentarer
Postat av: maria

nu när du har snitsen inne går det alldeles utmärkt att komma till muraregatan också ;)

2010-04-11 @ 20:35:52
URL: http://mariaberglund.blogspot.com
Postat av: mamma

Jag har också putsat fönster idag, dock nöjde jag mig med fönsterputs o hushållspapper för jag ägde visst ingen skrapa... Härligt med vår! Pok

2010-04-11 @ 20:59:38
Postat av: maria

ja, det va en mkt lyckad kväll. nästa gång får du hänga med tycker jag. då har jag två stycken glädjespridare med mig :)

2010-04-12 @ 17:03:41
URL: http://mariaberglund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0