"En Liten Sväng"

Idag skulle jag gå över till mamma en liten sväng för att låna Mia Skäringers "Dyngkåt och hur helig som helst". Eftersom min söndag nästan inte innehöll några planer alls så tyckte jag att det skulle passa perfekt att roa mej med den boken under dagen. Men den lilla svängen hos mamma blev helt plötsligt 7 timmar (det brukar iförsej bli längre än planerat, så jag borde väl inte va förvånad egentligen) och tillslut var det dags att knalla direkt därifrån till Maria som jag bestämt träff med under kvällen.

Var längesen jag träffa Maria och hos henne blev det oavbrutet tjatter i flera timmar. Stackars Viktor! Men men, skönt att få prata av sej lite ibland, det behöver man har jag märkt :)

NU ska jag lägga mej och läsa lite, precis som jag tänkt med denna söndag, sen blir det godnatt och uppladdning inför nya veckan. Hoppas ni alla haft en bra helg! Sussa sött

Kommentarer
Postat av: mamma

Tack för det lilla besöket, min skatt. Alltid mysigt att få vara med dig. Nu har jag vikt all tvätt o ska lägga mig. Puss o godnatt

2010-04-25 @ 22:40:48
Postat av: maria

Säger som malin, tack för besöket :) Alltid lika kul och skönt att få en ordentlig pratstund med dig. Hoppas du får en riktigt bra dag :)

Kram

2010-04-26 @ 09:03:14
URL: http://mariaberglund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0