Påskledigt!!

Grattis till mej (och alla andra) som nu slutat jobba och fått påskledigt!! :D Det ska faktiskt bli riktigt skönt att vara ledig fyra dagar i rad! Under helgen har jag tänkt klämma in häng med både mamma och pappa, mys med Mange, påskferre och ska även träffa Felix som är hemma och hälsar på. Tror nog att det är en riktigt bra och rolig helg som väntar :)

Var måttligt road imorse när jag klev ut och upptäckte att det snöregnade ute.. bläää! Vi som hade planerat in påskparad och allt.. Men vi sminkade och klädde ut oss och sen var det bara att plaska iväg och gilla läget. Barnen sjöng, vinkade och gormade "Glad påsk!" till höger och vänster och de verkade ändå rätt nöjda. När vi kom hem var det bara att tacka gudarna för torkskåp, hade gärna slängt in både ungarna och mej själv där inne också om det hade varit möjligt.

Nej, nu ska jag gå och fixa lite mat, sen städa litte granna och sen bara njuta av att va leeeedig :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Glad Påsk, sötast! Vi ses imorrn.

2010-04-01 @ 22:25:00
Postat av: Preiszan

barn fattar inte att dom inte ska gilla tråkigt väder!! gött med ledigt, gött med ferre på lördag!!

2010-04-01 @ 22:53:19
URL: http://elinpreisz.com
Postat av: Teresia

Dåligt första aprilskämt av Han där uppe tycker jag att fixa snö så här på vårkanten! Tack söta du^^ Tog mig ett litet kort innan åbbet idag! Och nu är man påskledig, tjoho! Ses på lördag!

Puss

2010-04-01 @ 23:22:56
URL: http://taaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0