Liten Update

En av sakerna som är bra med påsken är ju att man är ledig massa, massa dagar i rad. Gött! Måste säga att det har varit en riktigt bra påskhelg. I lördags var det inflyttnings-och-påsk-ferre hos Maria och Kricke med massa blandat folk. Kvällen avslutades på Tempel, där vi dansade lite innan det var dags att bege sej hemåt. Kul kväll :)

(Glömde min kamera, så jag snodde en bild på de gamla Forshaga-tôsera från Elin)



Igår var det jättefint väder (som om nån skulle ha missat de) så jag och Mange lunchade ute i trädgården. Supermysigt ju! Sen åkte vi hem till pappa på middag och spelkväll, trevligt även det.


Idag är det ju inte alls lika fint väder (som om nån skulle ha missat de) men det gör inte så mycket eftersom jag ändå har trevliga planer för dagen :) Felix är nämligen hemma nu under påsken så han skulle kika förbi sen i eftermiddag. Även Emily verkar va hemma över påsk, hon skicka sms igår och frågade om vi inte kunde hinna ses en sväng ikväll. Felix har jag inte träffat sen i julas, och Emily såg jag väl i oktober typ, så de blir kuuuuuul :)

Eftersom jag får finbesök så borde jag slänga mej i duschen och städa undan här hemma litte grann... men först ska jag dega i soffan en liten stund, framför "jersey shore marathon" som går på MTV. Misstänker att det är en lättsam serie som är hyfsat lätt att fastna i....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0