Lucia-Ferre!

Idag förlorade Sveriges damer med ett ynka mål. Dritt också, det hade räckt med lika så hade de varit klara för semi.. Aja, de spelar ju imorrn igen så vi får hoppas att det går bättre då!

Imorrn väntar förhoppningsvis en riktigt bra och mysig dag för fröken Ohlson. Det blir iförsej en längre dag på jobbet än planerat (bytte pass med Emelie, så jag slutar tidigare på torsdag istället) men på kvällen väntar lite häng med Mange. Vi ska se Sunes jul, äntligen! Och självklart så blir det lite handbolls-EM också ;p

Igår hade vi Lucia-fest med jobbet. Underbara ungar!! De var kanonduktiga, men det var ett litet projekt att få alla 55 barn att stå på ungefär samma ställe och sjunga samma låt i ungefär samma tempo och tonart :P Haha! Och kallt blev det... men sen gick vi in och värmde oss inne på avdelningarna, där vi bjöd familjerna och släkten på korv med bröd, glögg, pepparkakor, kaffe osv, osv. Det verkade som att det var mycket uppskattat och föräldrarna höll ett jättefint litet "tal" med massa beröm om hur bra vi pedagoger "sköter" oss :) Kul med uppskattande ord, då blir man inspirerad och peppad att göra ett ännu bättre arbete ju..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0