Botox

Läste i Metro häromdan att ett snapsglas fyllt med ren Botox skulle räcka till att ta dödhela Sveriges befolkning. Läskigt! Ibland undrar jag vart världen egentligen är påväg.. (japp, såhär seriös är jag nowdays ^^) Jag menar, det blir allt vanligare bland både kvinnor och män att spruta in sånt här gift i sig, trots att många antagligen fattar att det inte kan vara speciellt hälsosamt.. en del väljer tillochmed att göra det själva hemma, för att spara pengar :S Måste ju vara livsfarligt ju!

Jag tycker såklart att alla får göra som de vill, det är upp till var och en, och jag har väl ingen rätt att döma människor som väljer att försöka se yngre och "snyggare" ut. Jag tycker bara att det är väldigt synd att det har blivit som det blivit; i mina ögon är det ändå rätt vackert att åldras. Men vem vet, om ett par år så kanske det  är jag som sitter där och väljer att använda Botox, det vet man ju inte. Jag kan ju bara hoppas att jag aldrig, aldrig faller för såna sjuka ideal som det är nu..

Nej, nu har jag varit seriös tillräckligt länge! Dags att fara iväg på handboll, solen skiner och det gör mej inget alls att lämna lägenheten ett par timmar :)

Kommentarer
Postat av: Teresia

Jag ska ha botoxklippkort i 25 års present, börjar ju bli lite till åren, så det är nog dags nu att börja fylla på! xD

2010-02-12 @ 10:40:31
URL: http://taaz.blogg.se/
Postat av: Jossan

Haha, jaa, tänk vad olika man kan se på saker och ting :p Det är tur att vi gillar varann ändå! <3

2010-02-12 @ 23:49:57
URL: http://piggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0