Kurragömma + Pulkabacken + Sluta Tidigt = Bra Dag

Att börja tidigt innebär såklart att man också slutar tidigt :) Första dagen sen jag började jobba som jag är hemma innan 19.00. Gött! Idag har jag varvat dagen med kurragömma och att leka i pulkabacken. En helt okej dag hittills med andra ord ;D

Eftersom jag öppnade så tidigt så lånade jag pappas bil och körde till jobbet. Tack vare det så hann jag hem emellan jobbet och handbollen, så nu ska jag bara gå å dra här hemma i en timme innan det är dags att dra sig iväg mot Forshaga igen. Hmm, ibland känns det som att jag spenderar mer tid i Forshaga nu än vad jag gjorde när jag bodde där, haha.

Hade tvättstuga igår också, men hann bara slänga i en omgång med tvätt, tyvärr. Fick hänga blöt tvätt högt och lågt i min lilla lya. Därför luktade hela lägenheten nytvättat när jag klev innanför dörren idag, alltid nåt positivt!

Nej, om man skulle ta å vika in tvätten nu direkt så har man det gjort. Har ju som sagt en timme över nu ändå. Ikväll håller jag tummarna för att få träffa min goding-bror en sista gång innan han flyttar till grannlandet "på riktigt"!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0