Sunday Morniiiiing

Go morgon alles!

Har sovit skitdåligt inatt, har legat och oroat mej för bilen och körningen som jag ska göra senare idag. Vet inte hur många magsår jag har hunnit skaffa mej iochmed att jag tog körkort i december, men jobbigt är det iaf..! Jag vill inte vara nojjig och nervös, jag vill känna frihet och att det är kul att köra bil. Kan inte nån va snäll och berätta för mej när den känslan infinner sej? :p Kändes dock lite bättre när jag vaknade och gick upp och kikade ut genom fönstret: Än så länge verkar det inte vara katastrofväder ute, så det borde borde borde gå bra att köra idag.

Igår kväll gjorde jag fläskpannkaka (som för övrigt är sjukt gott. SJUKT gott. Det är som om jag är gravid och har en craving på det... mitt ordförråd räcker liksom inte till att beskriva hur fantastiskt gott det är.. skumt!) Sen knallade jag iväg till nästan-grannarna på Vågmästarn och tillbringade lördagskvällen där. Väldigt trevligt, och stundtals skrattade jag så jag nästan fick ont i magen. Det behövdes! :)

Nu ska jag slänga mej under täcket i min goa säng igen. Att bara ta det lugnt ett par timmar och läsa senaste numret av Cosmo känns inte helt fel faktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0