Trist Lördag So Far

Sådär ja, 6 tvättar avklarade. Skönt. Vädret ute känns sådär idag, verkligen trist. Hade tänkt mej ner på stan en sväng och kika på skor, men tror jag avstår det faktiskt. Det känns inte alltför lockande, plus att jag är fast i tvättstugan till klockan tre. Stan stänger väl ändå redan fyra idag?

Förbereder mej på en ganska lång och tråkig lördag. I mitt huvud hade jag planer för lite parmys med Mickis och Mattias, men både Mange och Mattias är ju sjuka så jag vet inte jag.. Det är väl egentligen såna här dagar man ska va kul och spontan, hojta till och skrika "Wohoo - lönelördag och vi kör feeeeest!" men nää. Så kommer det nog inte bli. Fasen va tråkig jag har gått och blivit :( Men jag vet inte, finns liksom inget sug eller intresse för det för tillfället. Kanske är det humöret, eller vädret, eller garderoben, eller vad vet jag.. Ibland saknar jag mitt gamla törstiga jag, men på ett sätt är jag också nöjd över att jag vågar säga att jag faktiskt inte vill lite oftare nuförtiden.. men intresset för ferre återkommer nog :)

Nu ska jag vika tvätt och sen sätta på en film tror jag.. Hmm... Bröderna Lejonhjärta eller Ice Age, det är den stora frågan? ;p

Det var bättre på älskade Ragnars tid..

Kan man skylla på att jag saknar honom..? ;p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0