Häng Hos Maria

Slutade tidigt även idag, gött att komma hem och ha större delen av dagen kvar att hitta på nåt på. Vilken skillnad mot att ha handboll varje dag, och komma hem vid åtta-tiden istället.. iförsej är det mycket ljusare nu än under handbollssäsongen, då känns det ju såklart som att det är ännu mer kvar av dagen än vad det egentligen är, men ändå. Gött att slippa släpa på den där väskan också, även om jag såklart saknar handbollen och småttingarna ibland!

Käkade och hängde i soffan en sväng innan jag fixade mat och begav mej till Maria för lite onsdagsmys. Alltid lika trevligt! Det kommer förhoppningsvis bli många trevliga stunder på hennes balle i sommar ;D Och efter lite hjälp med att komma på för-och nackdelar med att springa hem, så hjälpte hon mej tillslut att få tummen ur och ta tag i saken. Inte jättekul att springa på asfalt, med massa folk och bilar, men nu så här i efterhand när jag är duschad och klar så känns det bättre.

Nu plingar nog snart Mange på dörren! Igår när vi skulle lägga oss så upptäckte han att han glömt sin linsvätska, så det var bara för honom att knalla hemåt.. därför gör vi ett nytt försök att sova ihop ikväll, ni kan ju hålla tummarna för att vi klarar det :p

Kommentarer
Postat av: elin

davvan körde vatten med vanligt samt i när han glömde linsvätskan. tips liksom :)

2010-05-26 @ 23:27:15
URL: http://elinpreisz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0