Onlay?

Såna här dagar när solen skiner i princip hela tiden så är det verkligen toppen att ha det jobbet man har! Att få va ute nästan hela dagarna och bara njuta och leka gör att man glömmer dagar av kyla, snöblask, gegga, regn, torkskåp, lerstank osv. Imorrn ska jag faktiskt hoppa in och vicka, perfekt med lite extrapengar. Har ju varit några veckor som jag bara jobbat mina tre fasta dagar, men nu har jag mer inbokat på mina lediga dagar igen :)

Det enda jobbiga med att vicka imorrn är att jag inte börjar förrän halv elva, och jag har ingen frukost hemma. Det är lite svårt att handla när man jobbar som man gör, jag äter ju väldigt många mål i veckan gratis på jobbet (perfekt!) så därför känns det inte som nån bra idé att köpa hem massa frukost som ändå bara står i kylen och blir gammal. Så när pålägget tog slut i helgen så struntade jag i att handla hem mer. Den stora frågan är nu alltså: Köpa pålägg till imorrn eller köra en otroligt fantasifull frukost med knäckemackor UTAN nånting på imorrn?

Förresten, är det nån som vet vad pålägg heter på engelska? Jag kan inte komma på nåt samlingsord för det.. I skolan lärde jag mej att det inte fanns samlingsord för varken bestick eller syskon, men när jag bodde där så lärde jag mej orden cottlery och siblings. Därför kanske det finns nåt ord som används om pålägg också som jag missat? Mitt fantastiska förslag "onlay" känns nämligen inte helt korrekt... ;p

Kommentarer
Postat av: Noahandrine

You will be hearing from me soon. Thanks

2011-03-08 @ 15:35:44
URL: http://noahandrine.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0