Vilken Helg!!

Handbollshelgen i Malmö var superlyckad! Vi har verkligen haft roligt hela tiden och det har stått massa trevliga saker på schemat :) Tyvärr blev inte damfinalen så spännande som jag trodde innan att det skulle bli, men annars var det bra stämning i hallen och herrmatchen gick tillochmed till förlängning.. spännande!

Direkt efter matcherna var det bara att svira om och bege sej mot banketten. Man skulle kunna säga att det var ganska bra stämning även där inne ;p Vi serverades smarrig mat och minglade runt bland kändisar till höger och vänster. Tror många andra handbollsnördar också skulle kunna hålla med om att det känns det rätt mäktigt faktiskt att få chansen att sitta och diskutera inside-info om landslaget med Tina Flognman, bli bjuden på dricka av Ulf Andersson (en av tränarna för Skövde) och skaka loss lite med Johan Pettersson. När alla final-spelare drog vidare på deras lite mer "privata" ferre så fortsatte vårt gäng från lilla FHK att röjja vidare ända tills personalen städat klart och de i princip satt där och bara väntade på att vi skulle kasta in handduken. Lyckad kväll skulle man kunna säga ;D Det kanske får bli en liten utgång till helgen, tyckte verkligen att det var roligt att dansa loss lite och det var ett tag sen som jag var ute på krogen faktiskt..

"Vår" Ulf som har engagerat sej så i vår lilla klubb... Snacka om att det är lätt att bli inspirerad :)


Är fortfarande trött efter helgen och jobbet idag, så nu får det nog bli sängen för min del. Ett nytt nummer av Cosmo hade trillat in genom brevinkastet idag såg jag förut, kanske hinner bläddra lite i den innan ögonlocken åker igen..

Kommentarer
Postat av: maria

vilken helg :)

ja, hon har haft glajjer ett tag lilla trollet.

hoppas vi ses imorrn. go natt.

kram

2010-05-10 @ 23:17:37
URL: http://mariaberglund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0