Sagolika Sunne

Spenderade faktiskt fredagskvällen/natten i "Sagolika Sunne" tillsammans med min kära fd-kollega. Vi har ju alltid väldigt roligt när vi ses (förr brukade det bli bli rätt mkt röjj men nu blir det ju lite mer åt mys-hållet av förklarliga skäl), vi hyrde "Love and other drugs" och satt sen uppe och tôlade ända in på småtimmarna.. precis som det ska va! Jag var inställd på att det skulle bli en mysig kväll och det blev det såklart också :)

Och vilken lägenhet hon och Tobbe hade fått tag i - jag blev sååå sugen på att själv hitta mej en ny liten lya! Det var en 4:a på typ 130 kvm och glöm allt vad "ljus inredning och öppen planlösning" heter som det ska va nu för tiden.. här snackar vi vindsvåning med vinklar och vrår överallt, takbjälkar och 14 fönster i olika storlekar och höjder.. aaah!!

Hm, hur som helst. Kul att se henne igen och se att hon (och magen) mår så bra. Det verkligen strålar om henne! Undrar om det ligger nåt i namnet..? Jag känner två st Emelie och det är personer som jag blir så upplyft av att träffa faktiskt.. de utstrålar livsenergi och glädje, liksom. Man kanske borde ha med namnet Emelie i eventuella baby-planer i framtiden ;P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0