Må-Dåligt-Dag

Om igår va en "må-bra-dag" så är denna dagen tvärtemot. Eller egentligen inte, för den var superbra ända tills klokan 18.10 när mina duktiga tjejer åkte ur New Body Cup med ett ynka litet skit-mål. Vi var sååååå nära. Trodde inte vi skulle ha så stor chans som det visade sej att vi hade, så därför känns det nu extra tungt när det inte gick hela vägen. Det är sällan jag blir så sur och ledsen, men vi hade verkligen otur och det var vissa små saker som blev så avgörande.. bortdömda mål som inte skulle va bortdömda osv osv, och så gjorde motståndarna mål när de va 15 sekunder kvar... så j ä v l a surt. Tänkte först att jag skulle sluta med allt vad handboll heter, men jag antar att jag kommer tänka om redan till imorrn.. Vore ju tråkigt annars, för isåfall står tjejerna utan tränare inför seriematchen imorgon :P

Nu ska jag gå och dränka mina sorger i ett par glas vin och försöka rycka upp mej å va lite social. Man kan ju låtsas va glad iaf.


Kommentarer
Postat av: mamma

Förstår att det känns trist när det var så nära... Men det kommer fler matcher och fler cuper,och du är ändå världens bästa coach! Puss!

2011-12-18 @ 02:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0