Och Så Upp Igen

Kanske inte ska ge mej med handbollen ändå :P Tjejerna gjorde en toppenmatch mot serieledarna igår och med ett par dagars perspektiv på New Body Cup så får man väl ändå va nöjd med att det gick så bra som det gjorde. Surt var det, men så är det ju!

Återigen har vi en lugn å mysig dag på jobbet. Det brukar va lite så; måndagar och fredagar är lite mer lugna och där emellan är det fullt ös (minst sagt) som gäller. Men nu har några av våra godingar börjat gått på julledighet. Gissa om det känns konstigt att säga "hejdå, vi syns nästa år! God Jul!!".. tänk va fort det går. Barnen konstaterade att det är ju faktiskt bara 5 pusselbitar kvar som fattas i vår julkalender här på jobbet... jag är lika pirrig och ivrig som dem! Ännu en fantastisk jul väntar :)


Den här bilden har vi använt som bakgrund till julkalendern i år. Duktiga Sofia har gjort om den lite grann
och lagt till paket och skrivit "God Jul" och lite andra grejer. Förra året hade vi ju Barbapappa-tema så då fanns de med på bilden. I år är självklart Bu och Bä med på bilden, med tomteluvor och allt! :) Vi har klippt ner bilden som ett pussel och barnen tycker att det är jättekul att se vad det blir för någon bild tillslut. Kul också att ha en "egen" julkalender som ingen annan har, och som är kopplat till årets tema :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0