Brustabletter

Va är det egentligen med mej och brustabletter? Eller vanliga tabletter? Eller medicin över huvudtaget? Jag tycker verkligen att det är så äckligt... :S Ni som känner mej vet ju att jag absolut inte shottar (trots att jag inte brukar va den som spottar i glaset annars) eftersom det påminner så mycket om medicin man fick när man va liten.. uuuack!

För nån vecka sen så köpte jag hem ett sånt där rör med typ vitamin-tabletter i. Har ju försökt förut men inte klarat av att ta såna, men tänkte att nu jävlar ska jag ändå göra ett sista försök. Det borde inte vara så himla svårt ju, bara att stoppa i ett glas å låta det brusa.. men usch. Bara det där ljudet när det fräser till.. aaah, får lite panik! Jag var tvungen att vänta ett par dagar för att våga ta det och nu har jag lyckats tre dagar i rad. Jag måste hålla för näsan,  dricka ur ett icke genomskinligt glas, blunda, tänka på trevliga saker och klunka i mej så fort jag bara kan, men ändå. Jag får fortfarande kväljningar, men har iaf fått i mej nästan hela glaset varje gång :P Nu hoppas jag bara på att det är så super-duper som de lovar på förpackningen. Utgår ifrån att mitt hår får en fantastisk kvalité, och att mina naglar växer sig starka och jämna inom en vecka! Kanske är det så hälsosamt att jag tappar 5 kg på kuppen också, vem vet ^^

Nu ska jag packa ihop mej och åka till tågstationen. Mitt tåg blev ju inställt, men jag är ombokad på ett senare tåg så förhoppningsvis kommer jag fram till Sthlm ikväll :) Ha en bra helg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0