S-T-R-E-S-S!!

Hjälp, vilken dag! Det har varit fullt ös typ hela dagen och allt har gått i ett.. att gå på toa var liksom inte ens att tänka på. Tyvärr var det inte så att vi var en mindre eller nåt, utan det är såhär vi "ska" ha det framöver. Vi har ju fått tre alldeles nya barn och för första gången så var hela gruppen på plats idag. Det var inte ett enda barn som var sjukt eller ledigt.. och ja, man är ju förstås glad att ingen är sjuk å sådär, men liiiiiite trångt och kaos-artat kändes det måste jag erkänna!

Det är verkligen en konst att hålla sej lugn och agera pedagogisk när det är som stressigast, jag märker direkt på mej själv när det blir lite för mkt att göra på samma gång. Det gäller ju verkligen att bita sej i tungan och inte säga "Skynda dej"; för visst är det lockande att göra allt så fort som möjligt när det  t.ex. är 9 blöjor på rad som ska bytas.. ;S

Aaaah. Aja, jag fick iaf gå hem tidigt eftersom jag öppnade imorse och nu har hunnit både utträttat ärenden och sovit en stund. Har ju sovmorgon imorrn också, så förhoppningsvis så hinner jag ladda upp batterierna tillräckligt innan det är dags att ge sej in i kaoset igen imorgon :P Frågan är nu bara vad man ska göra för mat till ikväll..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0