Underbara Långhelg!!

FREDAG: Efter jobbet så var det lagavslutning för mina "små-tjejer".

Bad, grillade hamburgare, tävlingar och "galna glassen" stod på dagsordningen..

lyckad och mysig dag och tjejerna var helt lyriska!!

 

LÖRDAG: Första natten i stugan för i år och självklart det obligatoriska "soluppgångs-kortet" vid kvart i fem-tiden.. bara upp å kissa, knäppa vackert kort, sen snabbt krypa ner under täcket igen och veta att man befinner sej på rätt ställe och ha hela dagen framför sej.. underbar känsla!!

Sen var det sol&bad i ett par timmar :) Första doppet för i år; jag skulle ju ljuga om jag påstod att det var skönt.. men tillslut kom jag i minsann :P Skön känsla efteråt iaf!

 

LÖRDAG KVÄLL: Hem från stugan för att möta upp Anna och sen bidde det fest i Mushus-trädgården! Det blev en riktigt lyckad kväll med gott vin, härliga människor och massa dans på Koriander. Hann inte ens gå till baren, DET är ovanligt!!

 

SÖNDAG: På kvällen samlades vi vid Sandgrundsudden för att grilla/picnica/mysa och bara njuuuta av massa folk och gött väder. Ännu en härlig kväll med andra ord!!

 

MÅNDAG: Större delen av denna dag tillbringade vi på en filt nere vid Vågmästarn. Det såg ganska molnigt ut först (det kom tillochmed ett par regnstänk på oss!!), men hoppet hade vi kvar och därför valde vi att stanna där ett tag.. Bra gjort; solen kikade fram tillslut och där låg vi tills det var dags för oss att gå hem och fixa lite innan Annas buss hem mot Sthlm skulle gå.


Kommentarer
Postat av: maria

härligt det ser ut. ser ut som en riktig toppenhelg :)

2011-06-07 @ 07:38:09
URL: http://mariaberglund.blogspot.com
Postat av: mamma

Åh vilken mysig långhelg du ser ut att ha haft! Supergilla! Den galna glassen verkade innehålla galet mycket godis! Mumma för mysiga tjejer det. :-) Pok

2011-06-10 @ 22:46:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0