London Day 2

 

Dag 2 var THE WEDDING-DAY, och det märktes! Överallt fanns Union Jack uppsatt och det kryllade av bilder på Will&Kate. Det var på muggar, kläder, flaggor, tallrikar, överallt... precis som vi hade förväntat oss med andra ord! Men innan vi gick till Hyde Park och spanade in storbilds-TV så spenderade vi ett par timmar inne på Primark. Hur gött som helst, det var förstås typ folktomt :)




Sen begav vi oss till Hyde Park där 300 000 andra glada människor redan hade påbörjat firandet. Om man inte tycker att 300 000 låter lagomt trångt så skulle man ha befunnit sig närmare slottet där över 500 000 trängdes för få en skymt av de nygifta!


 

De flesta som befann sej i Hyde Park viftade med flaggor och skålade i skumpa. Vi nöjde oss med att vila fötterna och spana lite folk bakom våra solglajjor. Att jag precis hade haft sönder mina gjorde inte så mycket, de funkade  hyfsat bra ändå..


 

Efter bröllopshänget tog vi en sen lunch på en av Oxfords streets största pubar, "Hog in the Pound". Maten slank ner lätt och det gjorde  även lunch-vinet ;D

 

 

Sen tog vi en snabb trip till Harrods innan det var dags att återvända till vårt uuuunderbara boende. När vi kom in på vårt rum så såg vi att det stod andra väskor där inne och vi gick med bestämda steg ner till recceptionen. "Ja, vi har fixat ert riktiga rum nu!" sa de och vi fick alltså packa ihop våra saker och bege oss mot det dubbelrum som vi hade bokat från början.




Det var väl ungefär här som vår resas motto gick från "Det kan ju iaf inte bli värre" till "Oh my God!!" Ytan bredvid sängen är liksom ytan som fanns. Eller nej nu ljög jag. Det fanns ju en kvadratmeter nere vid sängkanten också, så vi iaf kunde öppna dörren halvvägs för att ta oss in...  Hål i golvet, småkryp på väggarna/i våra väskor/i sängen, ETT täcke att dela på, you name it.. Det fanns inga tavlor, handfat, speglar, krokar, ingenting. Som tur var stack det ut två spikar som vi kunde hänga jackorna på iaf. Väskorna fick vi ha ståendes i springan eller i sängen. Dörren gick i nåt slags grå/vitt halvmålat tema, antagligen toppmodernt och det kommer väl till oss i Sverige också så småningom.. ^^ Oh my God, som sagt, inte konstigt att vi fick ta oss en tröstsup även här..


 

Som ni förstår så var det ingen hit att hänga på rummet nån längre tid utan vi begav oss ganska snabbt ut på stan för att käka middag och gå ut och dansa lite. Först åt vi på en sportbar som låg i närheten och sen åkte vi vidare mot Leicester Square där vi fortsatte in på ett stort uteställe, Sound, och dansade ett par timmar innan det var dags för hemfärd. Vid fyra-tiden somnade vi med ömma fötter men var ändå ganska nöjda efter ytterligare en lyckad dag i London :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0