London Day 1

















Dag 1 innehöll lite olika smått och gott. Vi var framme rätt tidigt i London, letade oss rätt till vårt vandrarhem och ställde väskorna där för att lättare kunna bege oss ner mot stan och luncha innan det var dags att checka in. Ganska snabbt insåg vi att även vandrarhemmen i London håller fantastiskt låg standard, hur lågt kunde vi dock inte föreställa oss..


Ett par timmar senare återvände vi, men fick vända i dörren eftersom "vårt rum inte var färdigt riktigt än" och blev ombedda att komma tillbaka på kvällen. Vi passade på att vandra genom vackra Regents Park och sen ta en sväng till London Zoo i väntan på vårt boende. Det blev en riktigt mysig utflykt och jag fick det återigen bekräftat: Jag älskar giraffer!! Hur coola djur som helst ju, de är sjuuuukt stora :)

När vi återvände till vandrarhemmet fick vi reda på att det "uppstått ett litet problem med vår bokning" men att vi faktiskt skulle kunna få room 7, ett rum för 6 personer egentligen, men vi hade ju bokat private så vi skulle få va där alldeles själva lovade personalen. Storartat av dem va? "Ni får välja vilken säng ni vill!" skämtade personalen när de släppte in oss... erhm, tre av sex var ju trasiga så de föll väl bort redan i starten skulle man kunna säga.. Fy faaan vilket rum! Men vi bet ihop och sa till varandra att stå ut eftersom vi antagligen skulle få byta rum dagen efter. Med hjälp av en liten tröst-sup så gick det lite lättare att se det från den ljusa sidan, det kunde ju knappast bli värre liksom..

 


Kommentarer
Postat av: elin

haha klart man får!! finns en marabou caribbean också nu, med coccos och banan!!!! ;D

2011-05-05 @ 19:48:23
URL: http://elinpreisz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0