Hemma!

Och så var man hemma igen då. Och tänk att det går så fort att komma in i vardagen igen.. allt är sej liksom så likt här hemma :P Jag och mamma har haft en otroligt underbar vecka tillsammans, men på nåt sätt är det alltid lika skönt att komma hem igen och träffa nära&kära och vara tillbaka till "sitt". Iaf i ett par veckor, sen skulle det väl inte göra nåt att åka iväg en vecka till, kanske... ;D

KORT RAPPORT OM VECKAN:

Dag 1:
Framme sent. Panik när mammas väska försvann, panik när vi fick reda på att vi skulle bli flyttade till ett annat hotell. Väl framme inne på rummet kunde vi slappna av - det hotellet visade sej va mkt finare än det vi bokat och vi hoppade genast i morgonrockarna som låg och väntade på oss.

Dag 2: Pool-häng (sällan man trivs så bra i poolområdet som vi gjort under dessa dagar!), middag i det lilla (med betoning på LILLA) centrumet och sen balle-mys i morgonrockarna.

Dag 3: Häng vid underbara stranden vid Amadores. Middag vid stranden och sen hem för lite "spa" och balle-mys i morgonrockarna.

Dag 4: Läs under dag 3.

Dag 5: Vi bestämde oss för att göra en utflykt och tog bussen till Maspalomas för att uppleva den fantastiska öken-stranden (eller va fasen de kallas) som vi hört talas om. Väl framme visade det sej att det inte alls var så fantastiskt. 6 km av gråsvart sand och jaa.... nudiststrand var det visst! Sand och snoppar överallt, med andra ord.. På kvällen bar det av till mysiga Guantanamo som vi läst om där vi mumsade i oss en smarrig middag.

Dag 6: Pool-häng och vattengympa! Sen gick vi in till Puerto Rico och besökte "shoppingcentret"... bara krimskram, ungefär som väntat. Återvände till hotellet vid 22-tiden, något av ett rekord för oss under denna vecka.

Dag 7: Åter igen valde vi att hänga vid Amadores. Underbara, älskade Amadores. Och det bästa av allt - i år var vi där INNAN de fått upp den bedrövliga julgranen... tack och lov för det!!

ÄNNU KORTARE RAPPORT OM VECKAN:

Sol. Bad. Mys. Morgonrock. Bacardi breezer. Vin. Böcker. Godis. Serranoskinka. Saknad. Solfaktor 20. Amadores. Spa. Raggsockor.


Kommentarer
Postat av: mamma

Javisst hade vi det härligt! Men var vi inte överens om att vi faktiskt inte kom hem förrän 22:30 från Puerto Rico??? Sent vare... pok

2011-11-03 @ 23:38:41
Postat av: Maria

Ursäkta mig, men raggsockor?? Vad hände där?

2011-11-04 @ 08:31:31
URL: http://mariaberglund.blogspot.com
Postat av: Emma

Haha, jo. Det är några stycken som tycker det. ;) Ska nog inte ändra kortet i en app nästa gång och inte bara ta kort på räkorna. Haha.

2011-11-05 @ 15:07:11
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0